Om

Jag har ett mångårigt intresse kring jakt och friluftsliv. Djur och natur har varit med sedan barnsben och sedan jag tog jägarexamen för flera år sedan så har jakt varit min primära anledning till att vara ute i skog och natur. Jag jagar mest i södra och mellersta Sverige där drevjakt men även vakjakt på vildsvin ligger mig varmt och hjärtat. Jag har insett att utrusning är en viktig del av jakten och har man rätt utrustning vid rätt tillfälle så kan man fokusera på det som är viktigt, när det gäller som mest.

För att kunna hålla igång denna hemsida och för att kunna erbjuda dig som läsare det senaste och mest relevanta inom jakt och fritid så har jag valt att ha länkar till olika produkter i artiklarna. Väljer man att köpa en produkt via någon länk så får Jaktochfritid.com en liten slant som gör stor skillnad för hemsidans utveckling. Jag vill dock lova att innehållet alltid kommer att vara gratis och ingen artikel är vinklad eller förvrängd på något sätt. Alla recensioner är författarens personliga åsikter och de är inte sponsrade på något sätt.

Via denna hemsidan Jakt och Fritid kommer jag att förmedla det jag tycker fungerar bra och vad man skall tänka på vid diverse jaktformer, förhoppningsvis kan man inspirera just dig, oavsett om du jagat i 20 år eller om du håller på att ta jägarexamen. Det skall finnas något för alla.